MENU

Welkom in een wereld van kleuren en texturen, smaken en aroma's. Welkom in de signature-keuken van Gary Kirchens. Waar lokale seizoensproducten worden gecombineerd tot de meest verfijnde gerechten.

  • Degustatiemenu

    • Groene asperge

      Zwarte look, Pistache, Kaffir limoen

      € 115,00
    • Zeetong

      Artisjok, Morieljes, Daslook

    • Speenvarken

      Aubergine, Spek Colonnata, Bouillabaisse

    • Erwten

      Hazelnoot, Citroen, Munt

  • Aurum menu

    • Zeebaars

      Broccoli, Kokkels, Génépi

      € 135,00
    • Kippenei

      Erwten, Vin jaune, Aardappel
      *Supplement Belgische Osciètra kaviaar € 20

    • Rode mul

      Witte asperge, Daslook, Tuinbonen

    • Melklam

      Ratatouille, Groen harissa, Peterselie

    • Wafel

      Vanille, Karamel, Platte kaas

  • Voorgerechten

    • Groene asperge

      Zwarte look, Pistache, Kaffir limoen

      € 38,00
    • Kippenei

      Erwten, Vin jaune, Aardappel
      *Supplement Belgische Osciètra kaviaar € 20

      € 38,00
    • Zeebaars

      Broccoli, Kokkels, Génépi

      € 44,00
  • Vis

    • Zalm

      Rabarber, Algen, Koffie

      € 44,00
    • Rode mul

      Witte asperge, Daslook, Tuinbonen

      € 48,00
    • Zeetong

      Artisjok, Morieljes, Daslook

      € 48,00
  • Vlees

    • Speenvarken

      Aubergine, Spek Colonnata, Bouillabaisse

      € 48,00
    • Duif

      Snijbiet, Spelt, Gekonfijte citroen

      € 52,00
    • Melklam

      Ratatouille, Groene harissa, Peterselie

      € 54,00
  • Desserts

    • Soufflé van kaffir limoen

      Te bestellen bij het begin van de maaltijd
      Yuzu, Limoncello, Citroen

      € 19,00
    • Erwten

      Hazelnoot, Citroen, Munt

      € 17,00
    • Wafel

      Vanille, Karamel, Platte kaas

      € 17,00
    • Belgische kazen

      Kaaswagen Van Tricht

      € 19,00

gary kirchens

Na samenwerkingen met chefs zoals Pierre Gagnaire, Sylvestre Wahid, Eric Briffard en Christian Le Squer en een mooie ervaring als chef van het vlaggenschip van de Litvine Group, gaat de 37-jarige chef Gary Kirchens een uitdaging aan ter grootte van zijn talent.

* Michelin - 2022

Businesslunch (3 gangen): € 58 p.p.

Degustatiemenu (4 gangen): € 115 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 50 p.p.)

Aurum menu (5 gangen): € 135 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 60 p.p.)

​Gelieve er rekening mee te houden dat per tafel éénzelfde menu wordt geserveerd.
*Kazen ipv dessert: suppl. € 10 p.p.
*Kazen: suppl. € 19 p.p.

zondagslunch

Onze zondagslunch heeft steeds aanvang om 12.00uur. Het is een vast menu dat voor elke gast geserveerd wordt.

Er worden 7 gangen geserveerd, verspreid over de namiddag. De zondagslunch loopt meestal op zijn einde rond 16.00 uur.

Tarieven zondagslunch:
All-in formule (lunch + glaasje champagne bij aankomst, wijnen, water, koffie en thee):
€ 140 per persoon
Enkel de lunch: € 100 per persoon, vervolgens worden de geconsumeerde dranken per stuk geteld