MENU
Welkom in een wereld van kleuren en texturen, smaken en aroma's. Welkom in de signature-keuken van Gary Kirchens. Waar lokale seizoensproducten worden gecombineerd tot de meest verfijnde gerechten.
-
-
Groene asperge
Zwarte look, Pistache, Kaffir limoen
-
Zeetong
Artisjok, Morieljes, Daslook
-
Speenvarken
Aubergine, Spek Colonnata, Bouillabaisse
-
Erwten
Hazelnoot, Citroen, Munt
-
-
-
Zeebaars
Broccoli, Kokkels, Génépi
-
Kippenei
Erwten, Vin jaune, Aardappel
*Supplement Belgische Osciètra kaviaar € 20 -
Rode mul
Witte asperge, Daslook, Tuinbonen
-
Melklam
Ratatouille, Groen harissa, Peterselie
-
Wafel
Vanille, Karamel, Platte kaas
-
-
-
Groene asperge
Zwarte look, Pistache, Kaffir limoen
-
Kippenei
Erwten, Vin jaune, Aardappel
*Supplement Belgische Osciètra kaviaar € 20 -
Zeebaars
Broccoli, Kokkels, Génépi
-
-
-
Zalm
Rabarber, Algen, Koffie
-
Rode mul
Witte asperge, Daslook, Tuinbonen
-
Zeetong
Artisjok, Morieljes, Daslook
-
-
-
Speenvarken
Aubergine, Spek Colonnata, Bouillabaisse
-
Duif
Snijbiet, Spelt, Gekonfijte citroen
-
Melklam
Ratatouille, Groene harissa, Peterselie
-
-
-
Soufflé van kaffir limoen
Te bestellen bij het begin van de maaltijd
Yuzu, Limoncello, Citroen -
Erwten
Hazelnoot, Citroen, Munt
-
Wafel
Vanille, Karamel, Platte kaas
-
Belgische kazen
Kaaswagen Van Tricht
-
gary kirchens
Na samenwerkingen met chefs zoals Pierre Gagnaire, Sylvestre Wahid, Eric Briffard en Christian Le Squer en een mooie ervaring als chef van het vlaggenschip van de Litvine Group, gaat de 37-jarige chef Gary Kirchens een uitdaging aan ter grootte van zijn talent.
* Michelin - 2022
Businesslunch (3 gangen): € 58 p.p.
Degustatiemenu (4 gangen): € 115 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 50 p.p.)
Aurum menu (5 gangen): € 135 p.p.
(met aangepaste wijnen + € 60 p.p.)
Gelieve er rekening mee te houden dat per tafel éénzelfde menu wordt geserveerd.
*Kazen ipv dessert: suppl. € 10 p.p.
*Kazen: suppl. € 19 p.p.
zondagslunch
Onze zondagslunch heeft steeds aanvang om 12.00uur. Het is een vast menu dat voor elke gast geserveerd wordt.
Er worden 7 gangen geserveerd, verspreid over de namiddag. De zondagslunch loopt meestal op zijn einde rond 16.00 uur.
Tarieven zondagslunch:
All-in formule (lunch + glaasje champagne bij aankomst, wijnen, water, koffie en thee):
€ 140 per persoon
Enkel de lunch: € 100 per persoon, vervolgens worden de geconsumeerde dranken per stuk geteld